Paplan

Nézet:
Sorrend:

A kiváló alvás a megfelelő paplan - párna garnitúrában

A megfelelő paplan kiválasztásnál fontos tényező a borító anyaga és töltet összetétele. A színek és paplan mintázata, stílusa is meghatározó a szempont a vásárlásnál. A szilikon golyó töltetű paplanok rugalmasok, mosógépben moshatóak 30 C fokon. A pehelyre, tollra érzékenyek allergiásoknak kiváló választás. A paplan borító anyaga lehet 100% pamutvászon, vagy a puhább tapintású microfiber anyag. Mindkét fedőanyag steppeléssel készül, ami kiváló esztétika és tapintást eredményez.

A pehely töltetű paplanok különböző gramm súlyú pehely töltettel készülnek. A hideg téli estékre a vastag pehely paplanokat javasoljuk. A pehely paplan borító anyaga prémium minőségű selyemangin fedőanyagot kap. Ezek lehetnek egyszínűek és mintásak is.

Külön cellákba van a pehely paplanba befújva, amely így nem fog csomósodni, vagy egy-helyre tömörödni. Valamennyi paplan készül gyermek méretben is, illetve egyedi méretekben is. Akár bölcsődéseknek, óvodásoknak, vagy kis-iskolásoknak is megtalálod a megfelelő méretű, kiváló minőségű magyar paplant. Kérdésed van bátran keresd ügyfélszolgálatunkat paplannal kapcsolatos kérdéseddel.