Lepedő

Nézet:
Sorrend:

A megfelelő lepedő elengedhetetlen a kiváló ágyneműhuzathoz

A lepedők két nagy csoportja a vászon lepedők és a gumis lepedők. Ki melyiket szereti, melyik számára a legpraktikusabb lepedő?

A szepagynemu webáruházban széles paletta van a színekből, mérekből anyagokból, így könnyű megtalálni a legjobban passzoló lepedőt az ágynemű garnitúrádhoz.

A lepedő mérete szintén fontos, aminek jól kell illeszkedni az ágyad méretéhez. Vászon lepedő, vagy gumis lepedő választékunkban egyszerű megtalálni a méretet. Az egyszemélyes 100 x 200cm-es lepődőtől megtalálod a nagy méretű 220 x 240cm-es méretet is.

A lepedő anyaga lehet pamut, jersey, frottír vagy pamutvászon.

A klasszikus fehér lepedők nem csak lakossági célra találhatóak meg, hanem apartmanok, vendégházak, hotelek részére is, a nagy igénybevételnek is megfelelnek. Ezek a lepedők bírják a magas hőfokon való mosást is. Keresse ügyfélszolgálatunkat, ha segítségre van szüksége a megfelelő lepedő kiválasztására.

A gumis lepedő kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a matrac vastagságát, hogy pontosan passzoljon a méret. Ha nem igazán szeretsz vasalni lepedőt, akkor javasoljuk a krepp anyagú lepedőt.